Artvin İli Aşı Sıcaklık ve Stok Takip Sistemi Hakkında Eğitim

Yeni Sayfa 4

Artvin Ili Asi Sicaklik ve Stok Takip Sistemi Hakkinda Egitim

Türkiye Halk Sagligi Kurumu Baskanliginca uygulamaya konulan   Asi Sicaklik ve Stok Takip Sistemi(ATS) kullanimiyla ilgili egitimler;  Ilimiz genelinde asilama hizmetlerinin daha etkin bir sekilde yürütülmesi amaci ile Müdürlügümüz Bulasici Hastaliklar Sube Müdürlügü tarafindan, Toplum Sagligi Merkezi, Kamu Hastaneleri ve Aile sagligi Merkezlerinin Asi ve Soguk Zincir sorumlularina yönelik 19.08.2015 tarihinde Asi Sicaklik ve Stok Takip Sistemi (ATS) konusunda egitim yapilmistir.

Yapilan egitimle; Saglik Bakanligi Türkiye Halk Sagligi Kurumu tarafindan tedarik edilen ve uygulanmaya baslanan Asi Sicaklik ve Stok Takip Sistemi ile asilarin saglik kurumlarinda daha güvenli olarak soguk zincir sartlarinda muhafaza edilmesi ve uygulanmasi konusunda gerekli bilgilendirmeler yapilmistir.  Bu yil itibariyle ATS aktif olarak kullanilacagindan asilarin tüm hareketlerinin sistem üzerinden yapilacagindan, egitimlere devam edilerek bilgilerin güncel kalmasi saglanacaktir.

ATS Toplantisi ATS Toplantisi ATS Toplantisi ATS Toplantisi

Bu sayfa 1073 defa görüntülenmiştir   |   Bu sayfayı Word'e aktar