ACİL OBSTETRİK VE YENİDOĞAN BAKIM PROGRAMI TOPLANTISI

Çekirdek Ekip Stratejik Planlama Grubu Toplantisi Yapildi

24 Subat 2016 Çarsamba günü Il Saglik Müdürlügü toplanti salonunda Türkiye Halk Sagligi Kurumu Kadin ve Üreme Sagligi Daire Baskanligi tarafindan Ulusal Program olarak yürütülen Acil Obstetrik ve Yenidogan Bakim Programi kapsaminda gerçeklesen Çekirdek Ekip Stratejik Planlama grubu toplantisi gerçeklestirildi. Halk Sagligi Müdürümüz sayin Dr. Abdullah GÜLEÇ baskanliginda gerçeklesen toplantiya Halk Sagligi Müdür Yardimcisi Dr. Osman DURSUN, Tibbi Hizmetler Baskani Op. Dr. Irfan AKALIN, Hastane Yöneticisi Opr. Dr. Ibrahim DÜZCAN, Bulasici Olmayan Hastaliklar Programlar ve Kanser Sube Müdürü Mehmet Ali AKTEPE, Acil Saglik Hizmetleri Sube Müdürü Sönmez AVCI, Tibbi Saglik Bakim Hizmetleri UzmaniAylin INCE YILMAZ katildi.  Artvin Halk Sagligi Müdürlügü Üreme Sagligi Egitimcileri Hemsire Sürül DEMIRCI, Ebe Sümerya BAYRAKTAR tarafindan Acil Obstetrik Bakim konulu sunum gerçeklestirildi. Sunumun ardindan AOB(Acil Obstetrik Bakim) Il Eylem Plani olusturuldu.

Toplanti sonunda Halk Sagligi Müdürümüz sayin Dr. Abdullah GÜLEÇ tarafindan katilimcilara ‘’ Yönetici Kolaylastirici Uyum Egitimi ‘’ belgeleri verilerek, toplanti sonlandirildi.

Çekirdek Ekip Çekirdek Ekip Çekirdek Ekip Çekirdek Ekip

Çekirdek EkipÇekirdek EkipÇekirdek EkipÇekirdek Ekip