TSM PERFORMANS YÖNETİMİ SİSTEMİ

ARTVİN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ
                                        TSM PERFORMANS YÖNETİMİ SİSTEMİ

TSM PERFORMANS YÖNETİMİ SİSTEMİNE VERİ GİRİŞİ YAPILMAYAN DURUMLAR:

1. Aile Hekimliği Biriminde ve Halk Sağlığı Laboratuvarında çalışan personel kendi sistemlerine yaptıkları işi zaten girdikleri için,
2. Şoför, Hizmetli, Şirket personeli, İşçi ünvanına sahip personel yaptıkları iş gereği,
3. Sağlık Evinde çalışan personel kış aylarında görev yerine ulaşımı sağlayamama, sağlık evinde internet veya bilgisayar olmaması,
4. Entegre Hastanede çalışan Diş Tabibi, ilgili kanun gereği en yakın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde geçici görevle çalışıyor ise
TSM Performans Yönetim sistemine veri girişi yapmaz.

TSM PERFORMANS YÖNETİMİ SİSTEMİNE VERİ GİRİŞİ YAPILAN DURUMLAR:

1. Kadrosu İl Sağlık, Kamu Hastaneleri, Üniversite v.b. kurumlarda olmasına karşın, personel aktif olarak Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde çalışıyor ise,

2. Aile Hekimliği Birimi, Halk Sağlığı Laboratuvarı veya Sağlık evinde çalışmakta iken herhangi bir sebeple TSM bünyesinde göreve başlamış ise,

3. TSM Başkanı ise TSM Performans Yönetim sistemine veri girişi yapar.

NOT: İki farklı kurumda görevlendirilen personel için, İl Admini o personele HSYS sisteminde iki kurum içinde tanımlama yapar. Personel iki kurum içinde TSM Performans Yönetim sistemine veri girişi yapar.

(Örnek: Bir personel Pazartesi ve Salı günleri A kurumunda, diğer günler B kurumunda çalışıyor olsun. Personel HSYS sisteminde Pazartesi ve Salı günleri A kurumu için açılan sekmeden girerek günlük yaptığı işleri sisteme girerken diğer günlerde ise HSYS sistemini B kurumu için açılan sekmeden girerek TSM Performans Yönetimi sistemine veri girişini yapar.)

GEÇİCİ GÖREVLENDİRME DURUMLARINDA
Geçici görevle Sağlık Evi, Halk Sağlığı Laboratuvarı veya Aile Hekimliği Birimine görevlendirilen personel, TSM Performans yönetimi sisteminde yer alan GÖREV alanına geçici görevli olduğu tarih aralığını girerek sadece geçici görevli olduğu tarihlerde veri girişi yapmaz, Geçici görevinin bittiği tarih itibariyle yaptığı günlük işleri TSM Performans Yönetimi sistemine girmelidir.

NOT 1: Günlük yapılan işler 3 iş günü içerisinde sisteme girilmelidir. Sistem 3 günden sonrası için veri girişine izin vermez.
NOT 2: TSM Başkanları her ay sonunda sisteme TSM DENETÇİSİ olarak girmeli ve kullanıcılardan gelen işleri üzerinde gerekli kontrollerini yaparak ONAY vermelidir. Böylece verileri onaylanmak üzere Halk Sağlığı Müdürüne gönderecektir.
NOT 3: Halk Sağlığı Müdürü ay sonunda TSM Başkanlarının onayından geçerek kendi ekranına düşen kullanıcı işleri üzerinde gerekli kontrolleri yaparak ONAY vermelidir. Bu şekilde Türkiye Halk Sağlığı Kurumuna veriler gönderilmiş olacaktır.

TSM Performans Yönetim Sistemi

KULLANICI KILAVUZU